تخیل کنید تو ایالات متحده هستید و گوشی هوشمند خود را ازطریق یکی از اپراتورهای بزرگ آمریکایی خریداری می کنید. در این حالت دستگاهی که می خرید صرفا روی سیم کارت نمایش شده توسط آن اپراتورِ بوسیله خصوص کار می کند. گوشی هایی که بدین رخساره خریدای می کنید، اصطلاحا لاک (قفل) هستند و وسیله هایی که با همه ی سیم کارت ها کار می کنند، آنلاک محسوب می شوند.

در همین حین ممکن است فدایی کاربران بخواهند از همان گوشی داخل شبکه ی یکی دیگر از اپراتورها کاربرد کنند که فرایند انجام این کار، بسیار طاقت فرسا خواهد حیات. دولت از اپراتورهای آمریکایی خواسته است که به کاربران دستور ی جابه جایی در بین شبکه ها را بدهند و هر یک از اپراتورها برای آنلاک کردن گوشی های هوشمند، فرآیندی اختصاصی و نسبتا طولانی در رویت پژمرده است.

فرایند آنلاک سازی گوشی در برخی از اپراتورها مرده خیس است ولی در تقریبا تمامی مواقع، بوسیله طور طاسی انجام این فرمان با زحمت بسی ممکن می شود. خوشبختانه در آینده ای نزدیک ممکن است این مشقت بوسیله تاریخ بپیوندد.

تا همین چند دم پیش، لاک کردن گوشی های هوشمند در بریتانیا نیز بسیار متداول بود. بااین حال در اواخر ماه اکتبر ۲۰۲۰ (اوایل آبان ۱۳۹۹) دکه ارتباطات بریتانیا موسوم به آفکام (Ofcom) اطلاع دادن کرد گوشی های هوشمند لاک شده در راسته ممنوع می شوند. قاعده ممنوعیت گوشی های لاک شده در بریتانیا تا سال ۲۰۲۱ اجرایی خواهد شد. بدین نظام بریتانیا بوسیله کشورهای دیگری همانند سنگاپور و کانادا می پیوندد. داخل این کشورها همچنین خبری از معامله گوشی لاک شده نیست.

این ائتلاف برای طرفداران گوشی های هوشمند شناسایی منت محسوب می شود. کاربران هموار از اقبال ها درخواست کرده اند تمامی گوشی های هوشمند را بوسیله عارض آنلاک به بازار ارائه کنند. فروشندگان موبایل می گویند ابتیاع این وسیله ها به صورت آنلاک، فرایند جابه جایی در بین سیم کارت اپراتورهای مختلف و بازفروش گوشی ها را زیاد میسر تر می کند. مدیرعامل iFixit می گوید گوشی های لاک شده قابل تحمل نیستند

کایل وینز، مدیرعامل همکاری iFixit، می گوید: هیچگاه چیزی داخل گیتی به اندازه ی خرید گوشی لاک شده باعث ناراحتی مشتریان نمی شود. عرضه ی گوشی هایی که صرفا با یک اپراتور کار می کنند همچون تولید خودروهایی است که صرفا تو برخی جاده های اختصاص امکان رانندگی با آن ها وجود دارد. هیچگاه کس توانایی تاب چنین خودرویی را نخواهد داشت و ما نباید گوشی های لاک شده را بردباری کنیم».

داخل ایالات متحده ی آمریکا ترکیبی پیچیده از منافع شرکت ها و البته قوانینی که در دوران پیش از روی حکم آمدن گوشی های هوشمند وضع شده اند باعث شده اند به مدت بسیار از دو دهه درباره ی قانونی وجود داشتن عرضه ی گوشی ها به قیافه لاک شده، اختلاف نظر وجود داشته باشد. به رویت می رسد که اختلاف نظرهای این مرزوبوم قرار است در سال آینده ی میلادی بوسیله انتها برسد.

انتقال اقبال داخل ایالات متحده و آغازبه کار رسمی لوله کوچک بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا می تواند فداکار قوانین را به شکلی محسوس دست خوش تحول کند. تحلیلگران می گویند ت هایی که بایدن برای نهادهای ناظر بر این حوزه اتخاذ می کند، قرار است تباین هایی ظاهر با دونالد ترامپ داشته باشد.

در دید داشته باشید که انتخاب مجرا بایدن بوسیله عنوان رئیس جمهور آمریکا با جلسه ی بسیار مهم کنگره که هر سه سال برگزار می شود مصادف شده است؛ اعضای کنگره ی آمریکا درون این کنفرانس ی رادیکال تعیین می کنند که قوانین حقوق دیجیتالی باید چه اصلاحاتی به خود ببینند. در ۲۰۲۱ مقدور است سرانجام تماشایی وضع شدن عرفی بخاطر نمایش ی تمام گوشی ها به رخ آنلاک باشیم. شماری از فعالان این مرزوبوم سال ها است در مجاهدت برای متقاعد کردن قضا و قدر هستند و ۲۰۲۱ امکان پذیر است حاوی خبر بسیار احسان برای آن ها باشد. 

آنلاک سازی گوشی های هوشمند درون ایالات متحده، کتاب ی پیچیده ای دارد. از اوایل دهه ی ۲۰۰۰ میلادی کنگره بارها عرضه ی گوشی های لاک شده را اتفاقی منفی احصائیه کرده و به دفعات همچنین شاهد زنهار از این اتفاق بوده ایم. کنگره تاکنون عبارت های متنوعی را به عرضه ی گوشی های لاک شده نسبت داده است؛ از مجاز» اندوهناک تا غیرقانونی» و ممنوع».

مقررات اصلی این حوزه، نتیجه ی لایحه ای است که داخل سال ۱۹۹۸ توسط کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا، به حالت طریق درآمد.قانون کپی رایت هزاره دیجیتال موسوم بوسیله DCMA در تلاش برای تعیین کردن قوانین مربوط بوسیله کپی رایت دیجیتال است. یکی از اصلی ترین و بحث برانگیزترین بخش های این قانون، بسرنوشت شوم دچار کردن ۱۲۰۱ است که به نظارت روی دور زده شدن سیستم های محافظ کپی رایت» تماس دارد. به بیانی بهتر، شرکت ها می توانند ازطریق یواش افزار، قفل های دیجیتالی روی محصولات خود اعمال کنند تا از دستکاری شدن آن محصولات توسط مردم جلوگیری شود.

بخش ۱۲۰۱ سر DCMA در عنصر برای محافظت از ناشران نوشته شده است؛ ناشرانی که همواره به دلیل کپی شدن غیرقانونی فیلم ها و تاریخچه های الکترونیکی و ورزش های ویدئویی رزین ضرر زیادی شده اند. بااین حال اپراتورهای بی سیم همچون دیگر تولیدکنندگان دستگاه ها متصل مدعی شده اند قفل های دیجیتالی که روی دستگاه هایشان می گذارند، توسط پاره ۱۲۰۱ قانون DCMA پوشش داده می شود. اپراتورها توقع می کنند آنلاک کردن گوشی به معنی دور کوفتن محدودیت های امنیتی قرارداده شده در وسیله است و هیچ تفاوتی با نقض قانون کپی رایت ندارد. اپراتورهای مخابراتی می گویند آنلاک کردن گوشی به ذهنی نقض شیوه کپی رایت است

درصورت وضع شدن قانون جدید، شماری از اپراتورها ممکن است فرایند آنلاک کردن دستگاه ها را ساده کنند. ورایزن می گوید اکثر گوشی هایی که بوسیله ابتیاع می رساند پس از گذر ۶۰ روز به صورت پیش فرض آنلاک می شوند. بااین حال AT

تصاویر جدید گوشی تاشدنی موتورولا ریزر بی پرده شد

نوکیا 8.1 با اندروید 10 بوسیله روزرسانی شد

قابلیت زمانبندی حالت تاریک احتمالا در اندروید 11 نمایش خواهد شد

تصاویری منتسب بوسیله گوشی تاشدنی مربوط باینده سامسونگ برملا شد

اپل احتمالا به زودی هدفون روگوشی معرفی کردن می یواش

اپل از افزوده شدن قابلیت های جدید ویژه ی کسب وکارها و دانش آموزان شناسایی رحم

ابتیاع گوشی های لاک شده در آمریکا ممنوع می شود

گوشی ,های ,ی ,ها ,لاک ,بوسیله ,گوشی های ,لاک شده ,های لاک ,های هوشمند ,هایی که ,رئیس جمهور آمریکا ,داخل ایالات متحده

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


نصب و فروش سیستم های امنیتی هوشمند فايرديتا zZSadBoyZz کدهای بدرد بخور bestkidbestkid00 picofiles Cadastre_News حالا امروز - اخبار فناوری خرید اینترنتی شرکت خدماتي تاسيساتي